Information


Praktisk information om koncerten

Vi ønsker, at koncerterne bliver så god en oplevelse som muligt for alle. For at give jer de bedste forudsætninger for at planlægge jeres dag, kommer her lidt praktisk information om koncerterne.

Vi har forsøgt at samle al relevant information her, men skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på familiekoncerter@cphmusic.dk

Vi glæder os til at se jer og vi håber,
at i får en helt igennem magisk dag!Børn og Familiekoncert

Vær opmærksom på, at dette er en koncert hvor alle, store som små, skal kunne være med. Så husk at tage hensyn til hinanden, så alle kan få en god oplevelse.

Det er en stå-koncert, og selvom de mindste kan have begrænset udsyn, er det ikke tilladt at have sit barn siddende på skuldrene; både pga. sikkerhed, men også af hensyn til de publikummer
der står bag jer.

For at imødekomme problematikken med børns udsyn, har vi indrettet et indhegnet område forrest ved scenen, KUN til børn med en højde på max 150 cm. Indgangen til dette vil være markeret med skilte. Ophold i området er på eget ansvar, og det er op til den enkelte at vurdere, om ens barn kan klare at være alene de timer arrangementet varer. Det er dog muligt at stå på den anden side af indhegningen, såfremt der er plads, og der vil blive oprettet et mødested lige udenfor børneområdet, hvor børn der er blevet væk kan afhentes. Området vil være markeret med et stort skilt og der vil være voksne til at se efter og berolige børnene, den tid de er der.

HUSK at udstyre dit barn med dit mobilnummer så vi kan få fat i dig, hvis dit barn vil genforenes med dig. Du kan på mødestedet afhente gratis armbånd, hvor mobilnummer kan påføres.

Der vil være en lang række aktiviteter for børn på pladsen, så kom endelig i god tid så der er tid til at leg og hygge også.Find vej & parkering

Adressen for arrangementet er:

AARHUS (OBS: NY ADRESSE!)
Søren Frichsvej 43, Åbyhøj
8000 Aarhus

Da der er et meget begrænset antal parkeringspladser ved koncertpladsen, anbefaler vi, at I benytter offentlig transport, cykler eller lign.Førstehjælp

Der vil være uddannede samaritter på pladsen, som vil være at finde i et særskilt telt på koncertpladsen. Kommer du lettere til skade, vil de kunne afhjælpe langt de fleste problemer ved henvendelse i teltet. Er der behov for mere, kan de også hjælpe dig videre, hvis det er akut.Handicappede

Der vil være oprettet et særskilt område til kørestolsbrugere og folk med lignende handicap, i nærheden af scenen. Der vil i dette område være opstillet handicaptoilet. Billetter til dette område, kan købes via det almindelige billetsalg. Har man behov for én ledsager, er denne gratis og billet til ledsager rekvireres ligeså, via det almindelige billetsalg. Vær opmærksom på, at for at ledsager får adgang til pladsen, skal man kunne fremvise gyldigt ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, ved indgangen.

Det er desværre ikke muligt for os at tilbyde særlig handicap parkering.

OBS: Grundet stort lysshow advarer vi personer med fotosensitiv epilepsi mod at deltage i koncerten.Ingen Autografer

Vi ved, at der er enorm efterspørgsel på autografer, men Rasmus kan umuligt nå at skrive til alle. For børn kan det være svært at forstå at Rasmus kun giver et begrænset antal autografer efter koncerten.
Vi ønsker at børnene får en god musikalsk oplevelse, og den skal ikke ødelægges af, at de ikke er en af de heldige, der får en autograf. Derfor har vi valgt at gøre det ens for alle, og ikke give autografer ved familie-koncerterne.
Det håber vi, at i som publikum, har forståelse for.Mad og Drikkevarer

Det er ikke tilladt at medbringe drikkevarer på pladsen, men man må gerne medbringe egne madvarer. Der vil dog være en vandpost at finde i forbindelse med Unicef teltet. Grill og lign. er ikke tilladt. Der vil være mad boder på pladsen, som kan tilfredsstille de flestes behov. Vi anbefaler at har man børn med, at tage lidt frugt og snacks med til at stille den værste sult.Sikkerhed

Vagterne er vores øverste myndighed på pladsen – sker der noget, eller er der nogen, der har akut brug for hjælp, bedes du henvende dig hurtigst muligt til vores sikkerhedspersonale.

Parasoller, grill og lign., paraplyer, pavilloner, professionelt fotoudstyr, fyrværkeri, alle former for våben, alle former for euforiserende stoffer, samt må ikke medbringes på pladsen.

Det er tilladt at medbringe tæpper samt klapstole, så man kan sidde på græsset, men efterhånden som publikum rykker tættere samme, vil vores security personale bede jer om at rejse jer og pakke tæpper og stole væk, så alle kan få en god plads til koncerten. Af sikkerhedsmæssige årsager, er der tæppefri zone i den forreste del af pladsen tættest på scenen.

Hvis man har behov for at forlade pladsen og komme tilbage, kan man hos sikkerhedspersonalet ved indgangen, få udleveret et udgangsarmbånd.